De laserpen met een fantastische prijs from kopen laser's blog

Niemand moet proberen om dergelijke laserpen (https://www.laserkopen.com) te gebruiken op de afstand langer dan ongeveer 25 meter. Alle verpakking en instructies, echter, verwijzen naar het als een gezicht en instructies geven hoe het te schroeven op het einde van een pijl of kruisboog bout en gebruiken om lasers aan te passen op die wapens. Het daadwerkelijke product zal niet zelfs dat doen! Zolang uw verwachtingen redelijk zijn, zult u niet teleurgesteld worden op alle. Ik heb dit nu al een tijdje en dacht dat ik een update te bieden op dit. Gelukkig, vervangende batterijen zijn goedkoop. Proberen om dit te gebruiken als een laserpen bleek moeilijk te zijn op zijn best als het bleef af te sluiten. Het kan niet worden aangepast, ongeacht wat de verpakking zegt, omdat het enige gat dat bestaat doet niets, maar duw rond de balk binnen, dus er is geen precisie en zodra je naar het laden van het licht zal weer uit. Gewoon voorzichtig zijn je niet bang het rond.

Dit ding is fantastisch. Ik las de overzichten en was ongerust gemaakt ik een fiasco zou krijgen, maar dat is niet het geval. De laser punten Super recht, ook. Ik heb het waargenomen in @ ~ 100 werven, dan trok het uit en plaatste het vele malen. Elke keer als ik dat deed, de laser nog steeds opdagen binnen 3 "van de eerder waargenomen-in Crosshair. Als je problemen hebt om dit ding te werken wanneer u de schroef de rug op, probeer het oprollen van een kleine bal van tin folie en het plaatsen van het daar, zodat het enige druk op de batterijen zet. Ive ' stichten welk zulks steun oplossen welk uitvaardiging. Waarschuwing: Trek de trekker niet aan en activeer de hamer terwijl dit in de kamer zit. Om het uit te zetten je bent te draaien tegen de klok in totdat laserpen schakelt zichzelf uit. Het zal als je niet opletten, zet zichzelf op als gevolg van metalen contact. Ik ben nog steeds houden het though...it doet het werk dat het was bedoeld om te doen...

Wanneer de elektrische verbinding breekt, is het bijna altijd nodig te verwijderen en de batterijen opnieuw in te voegen aan de 200mW groene laserpen (https://www.laserkopen.com/c-40_77_78-p-9692.html) te krijgen om op te komen. Helaas, wanneer ik erin slaag om het te krijgen om op te blijven, het blijkt uit wanneer ik steek de Professional in de kamer van het geweer, dwingt me om de Professional uit te werpen en herhaal het proces. Ik heb eindelijk gaf het op en gebruikte mijn andere apparaten, die past in de snuit van het geweer. Ik kocht dit nieuwere product, omdat ik dacht dat het zou nauwkeuriger dan een groene laserpen dat niet voorziet in een strakke pasvorm in de snuit. Tenminste het werkt. Het product lijkt aanvaardbaar te werken voor het doel ervan.

Ik heb een probleem met het voeden in het vat soms die heeft geleid tot de assemblage tot een paar lichte deuken vorm. De enige manier om de component te activeren is door het plaatsen of verwijderen van batterijen. Een van de paringen en goed om te gaan. U zien dat de slechte vakmanschap als je uit elkaar te halen de rug en zien dat het de binnenkant die niet eens met het lichaam. Het klonk ook los in de behuizing. Als de professionele bochten, de laser beweegt drastisch. Rol het op een tafel en hoewel het moet een stevige stip de stip zal lus in plaats van zelfs worden. Toen ik hen e-mailde, instrueerden zij me om foto's van de gebrekkige koopwaar te verzenden. De laser is niet gecentreerd. Echter, toen ik het pakket ontvangen, merkte ik meteen hoe klein het leek.

Na het lezen van alle reviews, kocht ik een te wijten aan een van de postings beweren was er een aanpassing schroef. Op de mijne, is er slechts een gat, zonder aanpassing schroef. Er is geen manier om de mijne aan te passen. Dat is wat ik krijg voor zijn lui en niet naar het bereik. Ik heb niet de moeite om de verkoper te contacteren, omdat het op geen enkele wijze hun schuld. Het is gewoon een defecte stuk van de apparatuur. Ik heb niet in staat geweest om het te maken aan het bereik met deze laserpen nog niet, maar ik heb gespeeld rond met het in mijn huis een beetje. Ik gebruikte een kort stukje van 1/2 "CPVC tubing en twee 1/2 " CPVC caps (niet gelijmd) om een beetje bus te maken aan de 2000mW groene laser en batterijen in, dus nu kan ik alles bij elkaar te houden in een van de zakken in mijn geweer geval of bereik zak. Ik kan niet citeren iets in op dit omdat het te vaag en niet een laser nadat het komt uit het vat. Ik zal waarschijnlijk gooi het in de vuilnisbak en vergeet dit item want het is niet de moeite waard de tijd om het terug te keren. Ik weet zeker dat de maker weet dit...

laserpen groen 2000mW

Het verbaasde me dat deze dingen zo goed verkopen, ook al zijn er meer negatieve dan positieve recensies, dus ik moest zien voor mezelf. Betekenis met deze 2000mW laserpen je zou kunnen geluk of op een nooit eindigende gans Chase. Zes dollar en verandering is een fantastische prijs als je er een ontvangt die werkt. Ik nam contact op Amazon om te zien of het mogelijk was om een terugbetaling te krijgen, maar het beleid voor het verkrijgen van een terugbetaling van een derde partij verkoper vereist dat u rechtstreeks contact opnemen met de verkoper. Ik nam zelfs nog een stap verder en zet hem in de kamer van mijn geweer. Ofwel de verkoper stuurde me het verkeerde item of deze persoon heeft geen idee wat de hel ze aan het doen zijn. Het doet me denken dat deze verkoper is uit te rippen mensen af. Bij het inbrengen, laser dot was in een geheel nieuwe positie.

https://laserkopen.portfoliobox.net/watisdeomvangvandelaserpen


     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By kopen laser
Added Jun 14 '18

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)

Archives

indina  girlfriend

tanisha