Nike Kobe Opruiming Online from etyeyytr's blogU kunt het ophalen op www.willtrval.com

Voordat de kenmerkende sneakerlijn van Nike Kobe Opruiming OnlineBryant met het merk Swoosh van start ging, droegen de meeste NBA-sterren high-top sneakers op het veld tijdens NBA-games. In 2010 introduceerden Kobe en Nike de wereld voor de Kobe 5 en de Black Mamba werd een pionier voor de popularisering van laag uitgesneden basketbalschoenen. Nu hebben een overvloed aan Nike-atleten een laag uitgesneden kenmerk, zoals de doorlopende all-stars Kevin Durant en Paul George. Zelfs LeBron James 'high-top sneakers komen in lage versies, en Kyrie Irving heeft een gloednieuwe Kyrie 4 Low onderweg. Zelfs met Bryant uit de competitie, blijft zijn lage top Kobe AD NXT 360 sneaker een van de meest populaire schoenenkeuzes onder de huidige NBA-sterren. Dat heeft veel te maken met zijn geavanceerde tractiepatronen en zijn sokachtige pasvorm, evenals zijn neiging tot aantrekkelijke kleurenschema's zoals deze hier. De buitenzool is gekleed in een opvallend neongroen, terwijl de bovenzijde van Flyknit de meest veelzijdige esthetische look biedt.

Hoewel Nike Kobe Cheap onlineBryant misschien twee jaar verwijderd is van zijn illustere NBA-carrière, blijft zijn kenmerkende lijn van Nike-schoenen leven als een van de populairste opties bij de huidige spelers. De nieuwste toevoeging van die lijn, de Kobe AD NXT 360, is de tweede iteratie die een AD-monnik wordt gegeven - een verwijzing naar de toekomstige post-NBA-carrière van de hall-of-famer - en zet de lange reeks low-top-aanbiedingen van de Black Mamba voort. De Flygen-constructie van de volgende generatie wikkelt het aanbod volledig in om de sneaker een sokachtige pasvorm te geven, terwijl de robuuste buitenzool die hier in het oranje gekleed is, zijn duurzaamheid op het speelveld behoudt. Wit maakt de overgrote meerderheid van het bovendeel goed, terwijl het kenmerkende logo van Bryant rood geborduurd op de hiel te zien is.

Nike Kobe BestellenBryant's geweldige NBA-carrière is volledig verleden tijd nu de Mamba is overgestapt op andere dingen (zoals het winnen van Emmy's voor korte films) maar dat betekent niet dat zijn hoog aangeschreven Nike-schoenen van zijn naam binnenkort snel zullen verdwijnen . Na de recente release van een Lakers-gekleurde AD NXT 360 en PE versies van de Kobe AD die voor zowel Demar Derozen als Devin Booker aankomen, is de Kobe AD nu klaar om te worden uitgebracht in een schone zwart / gom colorway. De nieuwste versie van het silhouet biedt een eenvoudig zwart bovenwerk met gouden details die op het logo van de linkertik / het rechter tonglogo en de Flywire veterlussen terechtkomen. De middenvoet swoosh heeft een unieke meerlaagse afbeelding met zowel goud als wit borduurwerk dat de indruk geeft van snelle bewegingen, en de hielkooi heeft verder een zwart Kobe-logo

Nike Kobe orderAD NXT 360-silhouet is misschien wel de meest aantrekkelijke sneaker van de Black Mamba sinds zijn pensionering bij de NBA. Uitgerust met een laag uitgesneden constructie, een Flyknit-bovenwerk en een Flyknit-constructie van de volgende generatie die de sneaker 360 graden omwikkelt voor een tweede sokachtige pasvorm, is het een van de meest functionele basketball-sneakers op de markt. Met een Lakers-colorway die al aan het einde van deze maand is uitgebracht, heeft de Swoosh ervoor gekozen om een ​​gloednieuwe 'Mango'-esthetiek toe te voegen die zijn robuuste buitenzool in het oranje gekleed ziet met een iriserende middenvoet-Swoosh die overeenkomt met de Kobe-branding op de tong.

Demar Derozan blijft het spreekwoordelijke reclamebord voor de kenmerkende lijn van Nike Kobe KortingBryant's schoenen terwijl de Black Mamba geniet van zijn pensioen. Dit heeft de Raptors All-Star een aantal exclusieve PE's gegeven die de Kobe-fans in de hele competitie benijden. De volgende stap om lid te worden van die lange lijst is een Kobe AD-aanbod geïnspireerd op Bryant's Olympic Jersey. De binnenzool is voorzien van een afbeelding die Bryant en Derozan samensmelt en een nummer tien uniform deelt. Derozan draagt ​​zelfs nummer tien voor de Raptors ter ere van Bryant's internationale trui. Gekleed in blauw met een schilferige slangenafbeelding aan de bovenkant en een "10 | 10" -logo op de hiel. Geniet van een grondige blik op Demar's nieuwste Kobe PE hieronder en bekijk wat hij deze week opviel in Toronto's tweede ronde playoff-serie.

     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By etyeyytr
Added Oct 13 '18

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)

Archives

indina  girlfriend

tanisha