Nike Air Max 90 Goedkope echte from crawfordschmitt18's blog

Niet te verwarren met de Nike Air Max 90 Nieuwe die nu vaak Hyperfuse ventilatie omvat, samen met meer traditionele materialen op het spatbord en op andere plekken, de Nike Air Max 90 Hyperfuse Premium komt in mei in twee nieuwe colorways voor dames. We kregen vorige maand een eerste blik op de 'Pink Flash'-editie en het nieuwste exemplaar van Total Crimson is erg oranje in een Clemson Tigers colorup die de gelaagdheid van de AM90 HYP maximaliseert.

Engineered Mesh wordt nu door Nike Air Max 90 Nieuwe collectiegeprezen als de volgende grote vooruitgang in textiel, maar het Hyperfuse-debuut in 2010 gaat nog steeds krachtig met volle kracht! Na de geweldige Air Max Hyperfuse-releases van de afgelopen twee jaar, zal 2013 dat momentum voortzetten als we een eerste blik werpen op een 'Pink Flash'-colorway van de Nike Air Max 90 Hyperfuse voor vrouwen; Het heeft een genderspecifieke roze / paarse colorway met een witte binnenvoering en tussenzool voor een schone zomerlook.

De Nike Air Max 90 Winkel Hyperfuse is beschikbaar in geen enkel tekort aan fel getinte kleurvlakken voor 2012, nietjes zoals de OG 'Infrarood' komen naast anderen die profiteren van de gelaagdheid om hier en daar wat kleurrijke details te laten vallen. Als er ooit een antithese was van dat het dit paar is, een zwart en grijs combo dat nog steeds schijnen zal gegeven de juiste hoek, met een aantal reflecterende delen van 3M stijl naar binnen gegooid.

De combinatie van Hasta, een aardachtige maar aquatische schaduw van groen, in combinatie met de Sunburst-tint rood, is een terugkerend thema in de FW12-catalogus van Nike Air Max 90 Winkels nederlandSportswear. We hebben het gezien op de klassieke Air Lava Dome en recent herrezen Free 5.0 Trail, wat betekent dat deze nieuwe Nike Air Max 90 Hyperfuse een beetje een offroad gevoel heeft door associatie. Deze voegen een granieten suède spatbord toe om de organische sfeer te bevorderen en bieden ons een nieuwe draai aan de bruin + rode formules die zo goed hebben gewerkt voor NSW in recente catalogi voor koud weer.

De Nike Air Max 90 Goedkope echte Hyperfuse heeft excelleerde in de OG Infrared-stijl en variaties op die blokkerende sjabloon, evenals een nieuwe tweekleurige benadering die gebruik maakt van een gradiënt Swoosh, en nu zien we een andere grafische weergave die gewoonweg niet mogelijk zou zijn zonder de synthetische zekeringconstructie. Deze twee nieuwe AM90 Hyperfuses hebben een bladvormig camouflagepatroon, dat vrij goed zichtbaar is in tonale grijswaarden op de witte editie, maar nauwelijks zichtbaar en meer een extra textuur op de black-out (maar kan dat veranderen als de reflecterende elementen worden geactiveerd?).

Je kunt de details bekijken op www.apparentshoe.com

https://www.apparentshoe.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/800x800/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/O/N/ONE0117.jpg

     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By crawfordschmitt18
Added Dec 8 '18

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)

Archives

indina  girlfriend

tanisha