Nike Air Max 97 Kopen goedkoop from maurine41's blogJe kunt het ophalen op www.apparentshoe.com

De Nike Air Max 97 Kopen goedkoop heeft een enorme maand augustus tot nu toe gehad met meer dan 13+ releases die beschikbaar of in de nabije toekomst zijn. Nike viert de viering van het 20-jarige jubileum van het model in stijl met een bijgewerkte, modernere en lichtere versie die bekend staat als de Air Max 97 Ultra. Als je bekend bent met Nike's retro-releases van de afgelopen paar jaar, voegt de Ultra-tooling Jacquard of gebreide texturen toe terwijl het algemene silhouet wordt gestroomlijnd met een lichtere buitenzool in de vorm van klassieke hardlopers zoals de Ultra Moire.

De Nike Air Max 97 Bestellen goedkoop Triple Black is vorige week eerder dan verwacht bij een paar retailers uitgebracht, maar meer winkels zullen het paar in voorraad hebben (met volledig reflecterende 3M-golven nu bevestigd op basis van deze fotoset). Dan is er een exclusieve Nike Air Max 97 Ultra "Ivory" met een herfstklare ton-thema met Cargo Khaki contrasterende voering, kleine Swoosh-branding en buitenzool.

Officiële afbeeldingen van de Nike Air Max 97 Goedkoopste Triple Black zijn eind vorige week gedaald, maar als u op zoek bent naar een lichtere, meer gemoderniseerde versie van het 20e jubileummodel, waarom probeert u deze Air Max 97 Ultra dan niet op maat? Notre Shop heeft net een uur of zo geleden deze Ultra-versie van de Air Max 97 uitgebracht met een gebreide mesh-combinatie bovenaan, compleet met een lichtere buitenzool die de Air Max-eenheden intact houdt en de originele rubberen wafelbodem bevat. De golven van het zijpaneel contrasteren op een nieuwe rubberen manier en het is onbekend of dit paar elk 3M reflecterend materiaal bevat, maar houd het in de gaten voor meer updates.

Nike is nogal hardhandig met de releases van Nike Air Max 97 Groothandel omdat verschillende stijlen en kleuren in de eerste week van de maand winkels raken. Deze vier Premium-iteraties worden echter in beperkte hoeveelheden in geselecteerde boetieks en op Nike SNKRS uitgebracht en met het iets hogere prijskaartje van $ 170 is een premium suede-bovenwerk in vier rustgevende, neutrale tonen gecombineerd met een heldere Summit White.

De Nike Air Max 97 Goedkope echte viert momenteel zijn 20-jarig jubileum met een aantal geweldige retro-releases voor deze late herfst van de herfst van het jaar met plannen voor de introductie van de Nike Air Max 97 OG Black / Neon in de nabije toekomst. Maar als je op zoek bent naar een paar dat je overal mee kunt rocken, dan is dit de optie voor jou. Nike slaagt er ook in de traditionele reflecterende 3M-panelen te verbergen die de sneaker verlichten wanneer het licht het retro silhouet raakt.

     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By maurine41
Added Mar 14

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)

Archives

indina  girlfriend

tanisha